Back to top

Els avis i les àvies per la Llibertat no fan un pas enrere

Els avis i les àvies per la Llibertat s'ha aplegat a la plaça del Mercadal per seguir demanant la llibertat dels presos polítics. S'ha agrupat en grups de menys de vint persones i no han cridat les consignes "llibertat Presos Polítics" fent cas a la prohibició de la Junta Electoral Provincial. El col·lectiu continuarà manifestant-se però ara exigint la "Defensem els Drets Humans.
Els avis i les àvies per la Llibertat s'ha aplegat a la plaça del Mercadal per seguir demanant la llibertat dels presos polítics.

"No pararem fins que siguin lliures, no ens pararà ningú", amb aquesta determinació Josep Lluís Madüell, un dels avis per la Llibertat s'ha expressat davant la prohibició de la Junta Electoral Provincial de Tarragona, una mesura que des d'aquest dimarts 5 de desembre no els permet cridar consignes per reclamar l'alliberament de vicepresident Oriol Junqueras, del conseller d'Interior, Joaquim Forn i dels líders d'Òmnium Cultural i de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

Per aquesta raó, en grups de menys de vint persones s'han concentrat a la plaça de Mercadal, amb llaços i mocadors grocs i han decidit en assemblea seguir lluitant per defensar la llibertat dels presos polítics amb un nou lema: "Defensem els drets humans".

"No desafiem ni desobeïm a ningú", ha asseverat Josep Sierra, membre dels grups d'avis i àvies, sinó que "farem el crit que fèiem abans, durant mig minut, però ara cridarem defensem els drets humans, que hi ha un article que diu que ho podem fer".