Back to top

Els balcons es converteixen en escenaris i cinemes

Des de projeccions de pel·lícules a les façanes d'edificis fins tocades conjuntes de tabalers als balcons. Són algunes de les propostes més curioses que ens deixa aquest cap de setmana de confinament.
Els balcons es converteixen en escenaris i cinemes. Imatge dels timbalers Els Nyenyos durant el confinament

Aquests dies de confinament són molts els vídeos que ens arriben als nostres mòbils amb propostes ben diverses de com passar l'estona i a la vegada divertir al veïnat.

Més enllà dels emotius aplaudiments que tenen lloc en molts barris de Reus a les vuit en punt, també hi ha qui tira de dots musicals i canta, o organitza un concert al terrat del seu edifici. D'altres instal·len un cinema improvisat per als seus veïns i veïnes i projecten cada dia una pel·lícula pels més petits que no poden sortir al carrer a jugar.

Els Cop de Cap i els Nyanyos de Cambrils piquen ben fort pel personal sanitari

Els timbalers Els Nyenyos en la Timabada Popular durant el confinament

A Cambrils, per exemple, la colla de timbalers Cop de Cap i la colla dels Nyanyos han organitzat aquest dissabte una timbalada popular en suport al personal sanitari. Uns timbals que s'han pogut sentir en diversos punts del municipi i que han convidat a tothom, grans i petits, tinguin timbal o no, a sortir als balcons i reiterar d'aquesta manera el lema #joemquedoacasa.

ok

Notícies relacionades