Back to top

Els blaiets perduren en el temps

La tradició pastissera es manté i diversos forners asseguren que se'n venen més ara que fa uns anys.
Blaiets, Forn Sistaré.

Mantega, sucre, una bona barreja de farines i almenys 4 o 5 hores de deixar reposar la massa. Aquest són els trets principals de la recepta dels blaiets. Una tradició que perdura en el temps i que atrau tant a petits com a grans.

Tot i que al llarg del temps tant forns i pastisseries, com particulars, ofereixen variacions de la recepta original, les ganes d'endolcir el dia de Sant Blai no s'acaben.

massa de Blaiets

Amb la tradició dels blaiets, pastisseries i forns, una setmana on la demanda va a l'alça. Els comerços amplien els dies de venda d'aquesta galeta perquè tothom en pugui gaudir.  

Marcador de blaiets

Un dels elements més característics d'aquesta galeta és la imatge de Sant Blai. Un relleu que s'aconsegueix a través d'un marcador. 

Paraules clau:

Notícies relacionades