Back to top

Els botiguers auguren un bon pont de la Puríssima

Els botiguers de Reus tenen clar que la campanya de Nadal i les rebaixes del mes de gener els han de salvar l'any.
Reus.

Si el cap de setmana passat es va poder veure un enorme gruix de gent passejant pels carrers de Reus, aquests tres dies no s'espera que sigui menys. Els botiguers consideren que pot ser un bon cop d'efecte a un any complicat.

No ha estat un mal exercici, però sí que s'ha notat amb escreix el canvi de tarannà dels compradors: moltes més comandes on-line i una exigència superior davant la nombrosa oferta que permet el comerç a través d'internet. Amb tot, el Black Friday de divendres passat – i de tota la setmana...val a dir- va ser tot un èxit.

Pont amarg per als hotelers

Els qui reconeixen que no està sent un bon pont de la puríssima són els hotelers. A Reus, els establiments amb els que ha pogut contactar Canal Reus no esperen més d'un 50% d'ocupació. I això comptant que la gran majoria de reserves es puguin fer a darrera hora. Alguns establiments no han volgut donar dades però esperen omplir poc més d'un 10% d'habitacions. A la Costa Daurada les xifres són més elevades, però cal tenir en compte que obren molt pocs establiments.

El mal temps d'aquests dies i el fet que al Pirineu hi hagi neu ha abocat el mercat nacional a les pistes d'esquí. De fet, el mercat nacional és l'únic que es mobilitza durant aquest pont de la puríssima.

canalreus a telegram

Paraules clau: