Back to top

Els botiguers del carrer del Vent reclamen més seguretat

La seguretat ciutadana és un dret últimament força reclamat pels veïns i comerciants dels carrers del Vent i de Jesús. Des que s'han instal•lat les càmeres de videovigilància en aquests punts, els botiguers se senten més segurs tot i que demanen més efectius policials patrullant per la zona.
Videovigilància

Ja fa quasi dos mesos que els carrers de Jesús i del Vent estan controlats les 24 hores del dia amb les càmeres de videovigilància. Una acció per mantenir la seguretat ciutadana després que l'Associació de Veïns l'Harmonia del Carme reclamés més protecció a causa de l'onada de robatoris que el barri ha patit en els últims mesos. Els comerciants de la zona afirmen que les càmeres els fan sentir més segurs.

Tot i això, molts botiguers de la zona demanen accions més enllà de la videovigilància i reclamen incrementar el nombre d'efectius policials patrullant a peu de carrer.

Les càmeres d'aquests dos carrers vigilen exclusivament aquestes zones i deixen desprotegida la plaça de la Dona Treballadora que en els últims mesos també ha patit diversos incidents. Aquests són els primers dels 60 dispositius que l'Ajuntament de Reus vol implantar en 7 barris de la ciutat a través del Pla de Videovigilància.

Paraules clau: