Back to top

Els botiguers s'oposen al possible nou centre comercial

Els comerciants de la ciutat s'oposen a la instal•lació d'un nou centre comercial a la ciutat. Aquest és l'anunci que va fer la setmana passada un dels nous propietaris del CF Reus, Clifton Onolfo. La voluntat expressada fins al moment és la de construir-ne un al voltant de l'estadi. La inquietud dels botiguers ha provocat una reunió entre comerciants i Ajuntament.
Gemma Molner, presidenta del Tomb de Reus.

L'esperada salvació del Club de Futbol Reus Deportiu sembla que ha tocat, de retruc, al comerç de la ciutat. L'anunci d'un dels nous accionistes, Clifton Onolfo, de construir un centre comercial al voltant de l'estadi, no s'ha rebut amb bons ulls. De fet, els comerciants s'han oposat a aquesta idea, tot i que no rebutjarien un altre tipus d'inversió relacionada amb l'esport i l'oci.

La presidenta del Tomb de Reus, Gemma Molner, ha destacat que 'el territori ja no dóna per més, des del Tomb de Reus ens oposem totalment a un centre comercial, ara bé, veuríem bé una zona lúdica, com un campus, per exemple'. La principal por dels botiguers és la de desviar la centralitat comercial de la zona. Tot i que, de moment, encara no hi cap projecte en marxa i només es coneixen les declaracions de Clifton Onolfo.

La preocupació i el malestar que ha despertat la possibilitat d'haver de fer front a un nou centre comercial, ha donat lloc a una primera reunió entre comerciants i representants de l'Ajuntament reusenc.