Back to top

Els càmpings de la Costa Daurada, a la corda fluixa

Un altre dels sectors turístics que també s'ha vist colpejat amb força per la pandèmia és el del càmping. Malgrat que l'afectació ha estat una mica menor que la del sector hoteler, des de l'Associació de Càmpings de Mont-roig del Camp asseguren que en el pic més alt de l'ocupació només s'ha arribat a un 34%.

La davallada de l'ocupació del sector hoteler feia preveure unes millors perspectives per al sector del càmping. Malauradament, i pel que fa als càmpings de la costa, això no ha estat així.

Si bé és cert que els càmpings de les zones d'interior han registrat una taxa d'ocupació històrica, els del litoral han patit una davallada de més del 50%, segons assegura el president de l'Associació de Càmpings de Mont-roig del Camp, Manel Vilajosana

"Al mes d'agost, en què l'ocupació, normalment, s'estableix pels voltants del 90%, enguany, ens hem quedat al 34%", lamenta Vilajosana.

El sector critica la mala imatge que s'està donant del territori 

Com en altres sectors, els establiments que depenien més del turisme estranger són els que s'han vist més afectats. En aquest sentit, Vilajosana es mostra molt crític amb la mala imatge que s'està donant del territori. 

En quina situació ens trobarem a partir de l'octubre? 

Tot i el panorama crític d'aquesta temporada d'estiu, el sector turístic ha sobreviscut. Ara, la gran pregunta que es fan tots és: què passarà a partir de l'octubre?

Paraules clau:

Notícies relacionades