Back to top

Els càmpings, a l'espera del client de proximitat

El Càmping Torre del Sol ha obert portes i aquest cap de setmana ja disposa de fins a set reserves.
Imatge de l'entrada del Càmping Torre del Sol

Torre del Sol ha estat un dels tres càmpings, dels cinquanta-cinc totals que formen part de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, que ha obert portes.

Per ara, a les instal·lacions només hi han clients estrangers que es troben atrapats des de l'inici del confinament, però per aquest cap de setmana ja disposen de set reserves.

Imatge del Càmping Torre del Sol
Imatge del Càmping Torre del Sol

Els gestors de l'establiment turístic han pres la decisió de tornar a obrir pensant amb el públic familiar de la província, qui esperen que sigui el seu client majoritari aquest estiu.

Consideren aquestes com setmanes de prova on el sector pot testar còmodament les mesures d'higiene i seguretat abans d'una entrada més forta de turistes.

Afirmen que la pròpia distribució del càmping facilita que es compleixin els mecanismes imposats per garantir el distanciament social, un fet que pot ser complex si parlem del sector hoteler.

Entre elles hi destaquen la separació entre tenda i tenda, o entre parcel·la i parcel·la, la desinfecció total dels espais comuns i la contractació d'una empresa especialitzada per tal de desinfectar després de l'estada d'un client.

Al Càmping Torre del Sol encara segueix vigent un ERTO que afecta actualment una cinquantena de treballadors. La reincorporació de personal es farà de forma esglaonada durant les properes setmanes fins que es normalitzi l'afluència de clients.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades