Back to top

Els campus esportius de Reus començaran el 30 de juny

El Club Tennis Reus Monterols, el Reus Deportiu i el Club Natació Reus Ploms hi realitzaran activitats de lleure però també classes de tecnificació.
Imatge del campus d'estiu del Club Natació Reus Ploms

FOTOGRAFIA: CN Reus Ploms

Després de setmanes d'incertesa a causa de la pandèmia del coronavirus, el Club Natació Reus Ploms ultima detalls per rebre als nens i nenes que formaran part dels quatre campus d'estiu que ofereix l'entitat aquest 2020.

 

Les famílies podran escollir entre els casals de tecnificació esportiva, el casal multiesport, una combinació d'aquestes dues modalitats, o el 'Casal Esportiu Adaptat per a Infants i Joves amb Trastorn de l'Espectre Autista i altres trastorns del Neurodesenvolupament'.

Impuls al bàsquet plomista

"Els casals de tecnificació esportiva, són una molt bona opció perquè els nens i nenes tornin a recuperar la forma després de tants mesos aturats"

Ho assegura Pau Papasseit, coordinador del campus d'estiu de bàsquet del Club Natació Reus Ploms, qui copmenta que "el fet de disposar d'instal·lacions pròpies és un punt fort, ja que els facilita seguir les recomanacions higièniques i de seguretat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya".

Enguany l'entitat albinegra organitza els campus de tecnificació per seccions. En el cas del bàsquet, es destinaran dues hores a la pràctica esportiva i una al lleure.

El de la pilota que bota s'alça com un dels campus d'estiu més potents del Club Natació Reus Ploms, ja que 350 persones practiquen aquesta disciplina al club.

També al Reus Deportiu i al Club Tennis Reus Monterols

Tots els campus s'iniciaran el dimarts 30 de juny, també, en aquesta mateixa data, al Reus Deportiu i al Club Tennis Reus Monterols.

Imatge dels campus d'estiu que s'ofereixen al Reus Deportiu
Imatge dels campus d'estiu que s'ofereixen al Reus Deportiu

El Reus Deportiu oferirà tecnificacions d'hoquei patins, de bàsquet, de tennis i pàdel i de gimnàstica rítmica, a més d'un casal d'estiu de lleure com és el cas del Club Tennis Reus Monterols.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades