Back to top

Els carrers de Reus tornen a ser l'escenari del Carro dels Romanços

El carro dels Romanços ha tornat a sortir pels carrers del centre de Reus oferint una animada passejada teatral. En el marc de la festa major de Misericòrdia, els actors i actrius del Bravium Teatre han ofert al públic present tres peces teatrals basades en la rica producció reusenca de literatura de fil i canya del segle XIX.
Els carrers de Reus tornen a ser l'escenari del Carro dels Romanços

Vestits com autèntics personatges de l'època, els actors i les actrius del Bravium Teatre han tornat a sortir pels carrers del centre de Reus amb el seu Carro dels Romanços. Una passejada teatral amb la qual han interpretat 3 obres: 'Les peixateres', 'Punxegut i Rocalloses' i com a novetat d'enguany 'El gat i la rata'. Unes històries divertides i còmiques que s'allunyen totalment dels fets tràgics de l'època.

Encara que ara s'interpretin de manera còmica, en aquella època aquestes peces teatrals de fil i canya servien per explicar a la població tot allò que anava succeït al territori, convertint-te així en una mena de diaris.

El Carro dels Romanços tornarà a oferir el seu espectacle aquest dijous 20 de setembre a les 20.30 hores. Una cercavila que sortirà des de la seu de l'entitat i oferirà les seves actuacions a la plaça de la Farinera, la plaça del David Constantí, a la plaça de les Dones rentadores i a la plaça de Sant Pere.