Back to top

Els casals 'Conviu l'estiu' i 'Supera't' es consoliden en temps de Covid-19

Aquestes activitats neixen de la col·laboració entre l'associació Supera't, el Club Natació Reus Ploms i la regidoria de Benestar Social

El Club Natació Reus Ploms, en col·laboració amb la regidoria de Benestar Social, ha posat en marxa dos casals d'estiu amb finalitat social. Durant els mesos de juliol i agost, es duran a terme els casals Supera't, destinat a infants amb trastorn de l'espectre autista, i Conviu l'Estiu, per als menors en situació de vulnerabilitat. Pel que fa al 'Supera't', es fa conjuntament amb l'associació que du el mateix nom i que lluita per la inclusió de les persones amb trastorn autista. 

Els casals tenen l'objectiu d'ajudar als infants a adaptar-se a la nova normalitat

Es tracta de dos casals que promouen el lleure educatiu i el desenvolupament dels infants, a més de posar els valors al centre. A través de l'esport i de les mesures de seguretat, els casals donaran als infants eines per adaptar-se a la nova normalitat.

A Supera't i Conviu l'Estiu, s'utilitzen les mesures de seguretat com a eina d'aprenentatge per recuperar les relacions socials i adaptar-se a aquesta nova normalitat després del confinament.

'Supera't' ha augmentat el nombre d'inscrits respecte l'edició anterior

Aquesta edició, a causa de la crisi de la Covid-19, el casal 'Conviu l'estiu' s'ha organitzat en tres quinzenes amb 75 places cadascuna, reduint l'aforament. El casal 'Supera't', en canvi, ha augmentat el nombre d'inscrits i compta amb 18 infants. Tindran lloc durant el juliol i les primeres setmanes d'agost a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades