Back to top

Els casals de Reus superen les expectatives

Els casals del municipi reusenc finalitzen el mes de juliol amb uns resultats inesperats, ja que s'han incrementat el nombre d'inscripcions setmanals. Aquest any les entitats han optat per ampliar l'oferta dels seus serveis i obrir les portes durant més setmanes.
Alumnes del Casal Fem-nos Amics, situat a l'Escola Prat de la Riba

S'acaba el mes de juliol, i amb ell la primera etapa de la temporada dels casals d'estiu; però amb un gran nombre d'usuaris. Enguany s'ha superat la quantitat d'inscripcions setmanals envers l'estiu passat, i s'han assolit els objectius marcats en el programa: dotar a la població d'unes activitats adequades, permetre que les institucions formin part d'aquestes, i obrir les escoles durant l'estiu.

Els cinc casals que s'han organitzat durant l'estiu han sigut el Casal de Lleure '19, Casal Joan Rebull, Casal La Vitxeta, Casal Pi de Burgar, i finalment el Casal Fem-nos Amics. Tots aquests són alguns dels casals que obriran les seves portes durant 38 setmanes, tres més en comparació a l'any passat.

Els casals d'estiu cada vegada ofereixen més serveis per a la inclusió social, una aposta que observa una demanda creixent a cada temporada.

Des de la Regidoria de Cultura es fa especial èmfasi en la utilitat que tenen les escoles públiques del municipi, ja que ho consideren un lloc ideal per a realitzar activitats lúdiques durant els mesos que no se'n fa ús. D'aquesta manera, un 57% de les instal·lacions han obert les seves portes als més petits.

Paraules clau: