Back to top

"Els casos de coronavirus s'han estabilitzat"

El director del servei de Medicina Interna de l'Hospital Sant Joan de Reus, Antoni Castro, assegura que en els darrers dies s'ha estabilitzat el nombre de casos a la ciutat. Recorda, però, que es tracta d'un virus desconegut.
hospital sant joan reus.

Des de l'Hospital Sant Joan de Reus expliquen que la tendència de la corba de la pandèmia a créixer exponencialment, ha canviat en els darrers 6 dies.

De fet, asseguren que es podria parlar de certa estabilitat, ja que "s'està equilibrant el nombre d'altes i de nous ingressos". Així ho defensa el director del servei de Medicina Interna del centre, Antoni Castro.

D'altra banda, Castro destaca que la Unitat de Cures Intensives està treballant a ple rendiment. Tot i això, defensa que en cap moment l'Hospital Sant Joan de Reus s'ha trobat amb una UCI col·lapsada i recorda que han duplicat el nombre de llits fins al moment.

Demanen "no abaixar la guàrdia"

Tot i que la corba de la pandèmia pugui apuntar a un descens, el doctor demana que no s'abaixi la guàrdia. Per aquest motiu, reclama que la ciutadania compleixi amb les mesures higièniques durant el confinament.

A la vegada, el director del servei de Medicina Interna agraeix la col·laboració ciutadana i del teixit empresarial de la ciutat a l'hora d'enviar material per al centre hospitalari. En canvi, lamenta que serien els proveïdors del sector sanitari els que més haurien fallat en la situació de crisi sanitària. 

Recupera l'entrevista completa a Antoni Castro

canalreus a telegram

Notícies relacionades