Back to top

Els Cellers de la DO Montsant se sumen al Festival Terrer

El pròxim divendres 25 d’octubre arrenca una nova edició del Festival Terrer, el festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.

Enguany, a conseqüència de la crisi sanitària, els concerts arriben en un format més petit, a espais a l’aire lliure i amb localitats numerades, però, sobretot, complint amb totes les mesures de seguretat que estableixen els protocols sanitaris per garantir als assistents un entorn segur.  

A l’agenda d’aquesta quarta edició del festival, dues dates assenyalades pel que fa a la DO Montsant: 25 de setembre i 3 d’octubre, on els assistents podran gaudir dels concerts amb una barra de vins Montsant. Tant la DO Montsant com els cellers participats han volgut sumar-se a aquesta edició del festival per continuar donant suport a la cultura, especialment en un any tan complicat com aquest. Apostar pel manteniment dels esdeveniments culturals a la comarca és capital per a la DO Montsant, uns esdeveniments que són ja referent cultural i cita ineludible a les agendes del Priorat.  

En aquesta quarta edició del Festival Terrer, els assistents podran gaudir dels vins de 17 cellers de la DO Montsant: Acústic Celler, Aubacs i Solans, Celler Anguera-Domènech, Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Gritelles, Celler Masroig, Celler Pascona, Celler Ronadelles, Cingles Blaus, Clos Maria, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Agrícola d’Ulldemolins, Cooperativa Falset Marçà i Orto Vins.

ACTUACIONS

Festival Terrer

El festival arrenca a Cornudella de Montsant, al Mas de Sant Marcell, amb les actuacions de Súper Gegant i Núria Graham a les 19:30 i les 21h respectivament.  

Dissabte 3 d’octubre serà el torn de les propostes musicals d’Escarteen Sisters i Guillem Roma, amb les espectaculars vistes del Mirador de Siurana i gaudint dels vins Montsant.  

A les 17:30h, Laia i Flàvia, les germanes que conformen Escarteen Sisters, transmetran al públic la música del seu món imaginari, cançons influïdes per la natura que les ha envoltat des de petites a la seva masia del Penedès.  

A les 19h serà el torn de Guillem Roma, un dels artistes emergents més original del moment. Autor de cançons amb personalitat pròpia, la seva riquesa musical i creativitat li ha portat a ser comparat amb referents com Jorge Drexler o Caetano Veloso.

Paraules clau:

Notícies relacionades