Back to top

Els clubs esportius de Reus tornen a la vida

La Fase 1 del desconfinament permet a les entitats esportives reobrir parcialment. El Club Tennis Reus Monterols i el Club Natació Reus Ploms ho han fet aquest dilluns, mentre que el Reus Deportiu ultima detalls per reobrir dimarts.
Imatge d'un dels procediments de seguretat implantats pel Club Natació Reus Ploms

Formigueig als clubs de la ciutat després de dos mesos tancats al soci. A dins, però, els treballadors no han deixat de dur a terme diferents tasques de manteniment per quan arribés aquest moment.

L'inici de la Fase 1 de la desescalada al Camp de Tarragona permet a les entitats esportives reobrir aquelles instal·lacions que es troben situades a l'aire lliure. Mentre que el Club Tennis Reus Monterols i el Club Natació Reus Ploms ja han deixat entrar als abonats amb cita prèvia aquest mateix dilluns, el Reus Deportiu ho farà en data de dimarts.

Les entitats esportives han engegat un Pla de Seguretat per garantir, tal com el seu nom indica, la màxima seguretat als socis, alhora que vetllen pel compliment de les mesures d'higiene dels abonats.

Tot i que tots han lamentat la pèrdua de massa social durant aquests dies de confinament, els assidus a les instal·lacions han respost a la crida en una setmana que consideren de prova.

Ara, resten atents a la Fase 2 del desconfinament, la qual genera una incertesa absoluta donades les poques indicacions rebudes per part del Govern Espanyol. Aquesta permetria a priori, obrir piscines, un dels grans atractius del club plomista i de l'entitat del carrer Gaudí.

Instal·lacions obertes disponibles

Pel que fa al Reus Deportiu, el club obrirà les pistes de tennis i pàdel, el bar i realitzarà classes dirigides a les pistes exteriors. El Club Tennis Reus Monterols ja té disponibles les pistes de tennis i pàdel, així com el frontó, el servei de fisioterapeuta i el servei d'estètica. D'altra banda, el Club Natació Reus Ploms posa a disposició dels abonats les pistes de tennis, pàdel, el frontó, la pista d'atletisme i la pista poliesportiva exterior.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades