Back to top

Els clubs esportius reusencs es bolquen amb La Marató de TV3

El Reus Deportiu i el Club Natació Reus Ploms han organitzat diferents esdeveniments per recaptar fons en benefici de les malalties minoritàries.
Imatge d'una de les caixes de recaptació per a La Marató de TV3

El Reus Deportiu i el Club Natació Reus Ploms són dues de les moltes entitats que han organitzat esdeveniments en motiu de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries.

'Partit de bàsquet per la Marató': Xiquets contra Bombers de Reus

'Partit de bàsquet per la Marató': Xiquets contra Bombers de Reus
'Partit de bàsquet per la Marató': Xiquets contra Bombers de Reus

Com ja és tradició, la pista de bàsquet del Reus Deportiu ha acollit un duel poc usual en el marc dels actes organitzats en benefici de la iniciativa.

En aquesta ocasió, els Xiquets de Reus i els bombers de la capital del Baix Camp s'han vist les cares per lluitar contra les malalties minoritàries. Un partit que ha finalitzat amb empat, 39 a 39, i on els protagonistes han estat també atributs com la rauxa, la solidaritat, però no el reglament, ja que s'han fet, fins i tot, cistelles a sobre de pilars caminants.

La iniciativa ha aconseguit recaptar una xifra total de 429 euros, però no ha estat l'única que ha organitzat el club roig-i-negre, ja que la secció de rítmica dels del Carrer Gaudí també ha participat en els actes que s'han dut a terme a la Plaça Prim el diumenge.

Jordi Salvadó, vicepresident del Reus Deportiu: "El Reus no és només un club esportiu, també és un club social molt vinculat amb totes les iniciatives que es duen a terme a la ciutat".

'Trofeu de Nadal d'Atletisme del Club Natació Reus Ploms'

'Trofeu de Nadal d'Atletisme del Club Natació Reus Ploms'
'Trofeu de Nadal d'Atletisme del Club Natació Reus Ploms'

Dissabte al matí va ser el torn del Club Natació Reus Ploms qui va aprofitar per incloure el Trofeu de Nadal d'Atletisme dins el calendari d'activitats de la Marató de TV3. Hi han participat un total de cent onze atletes d'onze clubs nacionals diferents.

Daniel Breva, director esportiu del Club Natació Reus Ploms: "Aquesta no és l'única activitat solidària que organitza el Ploms. Ja tenim en marxa una recollida de joguines".

A més a més l'entitat plomista ha estat oberta al públic tot el cap de setmana amb esdeveniments com una classe d'aquagym, una exhibició de natació artística, una fideuada solidària, una jornada de socorrisme, una americana de pàdel o una exhibició de gimnàstica rítmica.

canalreus a telegram