Back to top

Els comuns reivindiquen des de Reus ser la clau del canvi polític

La Sala de Santa Llúcia de Reus ha estat l'espai escollit per un nou acte de campanya, en aquest cas, de la formació de Catalunya En comú Podem. Yolanda López i Maria Vilà, les dues candidates tarragonines, han estat acompanyades per tres pesos pesants del partit: Elisenda Alamany, Jèssica Albiach i Joan Josep Nuet.
comu

Alamany, Albiach i Nuet. Són els tres candidats barcelonins que aquest dilluns han abraçat la llista tarragonina de la formació de Catalunya en Comú Podem, en un acte celebrat a la Sala Santa Llúcia de Reus. La número 2 per Tarragona, Maria Vilà, ha posat sobre la taula la necessitat de feminitzar la política. És per això que ha proposat posar en marxa polítiques per evitar feminicidis si aconsegueixen representació suficient al Parlament després de les eleccions d'aquest dijous. 

Els comuns s'han definit com la garantia de les polítiques socials. Per aquest motiu, ha descartat la possibilitat de formar govern amb aquells partits que no tinguin en compte la lluita contra les desigualtats. Contundentment ha descartat aquest tipus de pactes el  número 5 de la llista barcelonina, Joan Josep Nuet.  

L'acte, en el qual hi van assistir mig centenar de persones, també hi va ser present la número 1 per Tarragona, Yolanda López, malgrat que no va fer cap discurs, deixant que fossin els seus acompanyants qui els protagonitzessin.

Notícies relacionades