Back to top

Els Cóssos arrenquen a porta tancada

En el marc de la festa major de Sant Pere confinada, alguns dels actes ja han començat a agafar forma. Per exemple, a porta tancada ja ha arrencat la celebració dels Cóssos, el torneig de jocs tradicionals on competeixen equips de diferents elements festius de la ciutat.
cossos

Les tradicionals curses de sacs o les bitlles catalanes són algunes de les proves competitives que han dut a terme els equips que participen als Cóssos de Reus, un torneig que enguany arriba a l'onzena edició.

En aquesta ocasió, però, els jocs tradicionals s'han fet sense públic, per respectar les mesures de seguretat, i s'han adaptat a la normativa actual. En aquest sentit, els diferents equips han competit separadament i s'ha eliminat la típica prova d'enfilar-se al pal ensabonat per no poder garantir les mesures d'higiene.

Els Cóssos es podran veure telemàticament aquest divendres

cossos2

Els jocs, que s'han dut a terme aquest dissabte a la Palma, es podran veure telemàticament el divendres, a les 7 de la tarda. En la cita, via xarxes socials de Reus Cultura, també es podrà veure la culminació del torneig, amb una prova final que consistirà en respondre un seguit de preguntes sobre la festa major. Tot plegat configura uns Cóssos diferents però que han volgut mantenir, en la mesura del possible, un format el màxim fidel als tornejos que s'han celebrat els darrers anys.

canalreus a telegram

Notícies relacionades