Back to top

Els diners no arriben tot i el compromís d'Onolfo

Al propietari se li esgota el temps per abonar el deute de més de 220.000 euros que acumula amb els jugadors del filial. El primer partit dels reusencs s'havia de disputar diumenge a Castelldefels.
Clifton Onolfo al camp de la Unió Esportiva Castelldefels

Llums i ombres en la història interminable. Ahir, semblava que finalment el Club de Futbol Reus Deportiu podria competir, amb el compromís d'Onolfo d'abonar el deute de 221.000 euros necessaris per inscriure jugadors a Tercera Divisió. Avui tot té un color diferent.

Els diners no arriben i la lliga ja ha començat. El propietari de l'entitat però es va presentar al camp de la Unió Esportiva Castelldefels, escenari del primer partit que havien de disputar els roig-i-negres. Ho va fer sense jugadors i amb un únic objectiu: recordar que vol pagar. Les butxaques, però, les tenia buides. Aquestes van ser algunes de les seves paraules:

"Des d'aquest vespre i durant les pròximes 24 hores explicarem la nova estructura club. Nosaltres pagarem al segon equip i hi haurà un propietari. Deixeu jugar al club, als patrocinadors i als futbolistes, si us plau.


Nosaltres intentarem superar aquest drama, amb l'esperança, de trobar la forma de mantenir aquest club viu."

Eixugar el deute amb el filial és l'últim pas que li queda al club per poder competir, i fer-ho no depèn de ningú més que d'Onolfo. David Peña, advocat de l'americà, ja ha fet públic que la seva tasca ha finalitzat.

Segons el Diari Més, Peña, li va donar un últimàtum: que un nou inversor proporciones els diners necessaris per inscriure's a la lliga. Onolfo però sembla que s'hi hauria negat. De fet, tampoc ha abonat les minutes al lletrat.

Aquesta setmana serà la definitiva per saber si l'Estadi Municipal continuarà buit un any més.

Notícies relacionades