Back to top

Els dos primers reusencs de l'any es fan esperar

El primer reusenc de l'any s'ha fet esperar, però ha arribat per partida doble. El Marc i la Lara han nascut aquest dimarts a la tarda i ho han fet a la mateixa hora. Un d'ells, en Marc, ha nascut amb els colors roig-i-negres a la pell, i és que és el fill d'un dels jugadors del Club de Futbol Reus Deportiu, en Máyor.
Primers reusencs de l'any

Un dia després de l'1 de gener, però amb puntualitat suïssa, aquest dimarts a les 4.40 de la tarda naixien alhora els dos primers reusencs del 2018, que no són bessons. Un d'ells, el Marc, ha nascut amb el carnet roig-i-negre sota el braç, i és que és fill de Máyor, davanter del Reus Deportiu. L'altra reusenca ha estat una nena, la Lara.

Per a les mares, totes dues primerenques, ha estat tota una sorpresa ser les primeres de l'any a portar un nadó a la ciutat. "M'imaginava que el dia 1 hauria nascut algun nen. Amb els meus amics i amb la família sí que bromejàvem si el Marc seria l'últim o el primer, però en ser dia 2 ni el meu marit ni jo ens ho imaginàvem", explica Vanesa Fernández, dona de Máyor. En la mateixa línia, l'Eloy Ramos i l'Alba Navarro tampoc s'esperaven que la Lara "fos la primera reusenca, ja que estava previst que nasqués el dia 13".

El Marc ha pesat 3kg 300g i la Lara gairebé 3 kg i mig. Com és tradicional, les famílies han rebut la visita de l'alcalde Carles Pellicer i de la regidora de Sanitat, Noemí Llauradó, que han donat l'enhorabona a aquests dos primers reusencs que s'han fet esperar com feia anys que no passava.