Els Dragons no aixequen el cap

Els d'Adam Rita continuen sense conèixer la victòria. En aquesta ocasió, els Dragons han caigut a casa contra l'Hamburg Sea Devils (14-32).

El duel entre els Barcelona Dragons i l'Hamburg Sea Devils no podia començar de pitjor manera pels d'Adam Rita. En prou feines havien passat cinc minuts del partit i, gràcies a la facilitat amb la qual han corregut els alemanys, John Kruse ha anotat el primer touchdown del partit pels visitants. Un touchdown que ha anat acompanyat d'un field goal de Phillip Andersen (0-7).

Sense que els Dragons poguessin reaccionar, dos xuts entre pals d'Andersen han situat el 0-13 al final del primer quart. El segon període ha començat igual que han finalitzat els primers quinze minuts: xut entre pals d'Andersen per augmentar l'avantatge dels Sea Devils (0-16). Un retorn del defensive back Justin Rogers ha acabat amb touchdown, després que el jugador hagi avançat més de quaranta iardes. Andersen ha acompanyat amb un nou field goal que ha situat el 0-23, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Sense reacció a la represa

Els Dragons han intentat reaccionar al tercer quart, però l'arribada amb més perill s'ha quedat a dues iardes de l'endzone. En canvi, els Sea Devils han anotat el tercer touchdown de la nit, uns punts firmats pel català Adrià Botella (0-29). Andersen ha sumat tres punts més al seu compte particular amb un nou xut entre pals (0-32).

El wide reciver Jean Constant ha estat l'autor del primer touchdown pels Dragons, després de rebre una bona passada del quarterback Zach Edwards. Un Edwards que ha realitzat una conversió per retallar les distàncies en el marcador (8-32). Una bola morta a l'endzone visitant ha estat aprofitada per Niko Lester per anotar el segon i últim touchdown, que ha situat el definitiu 14-32.

Ara els Dragons descansaran fins al 17 de juliol, quan viatjaran fins a Alemanya per jugar contra el Frankfurt Galaxy.