Back to top

Els embussos del Pare Manyanet, encara sense solució

Una de les propostes fetes per la Guàrdia Urbana és obrir les portes del centre mitja hora abans de l'horari lectiu però l'escola l'ha rebutjat considerant que no soluciona el problema dels veïns.
Embussos al Pare Manyanet

Durant aquest temps, la Guàrdia Urbana s'ha posat en contacte amb els veïns i l'escola per trobar una solució al problema i ha proposat al centre educatiu esgraonar l'entrada dels alumnes obrint les seves portes mitja hora abans de l'horari lectiu.

El Pare Manyanet, a través d'una carta enviada als pares i mares dels estudiants, ha rebutjat la nova proposta de la Guàrdia Urbana justificant que no soluciona la problemàtica dels veïns. Per altra banda, el centre, de moment, demana a les famílies que respectin els guals i que no aparquin en doble fila o als passos de vianants.

Carta de l'escola

A l'espera d'una reunió amb l'Ajuntament

Segons el Mas Vilanova, els veïns segueixen a l'espera d'una reunió amb l'Ajuntament per abordar el tema. Si no s'arriba a una solució conjunta, els veïns decidiran en assemblea a finals d'aquest mes de gener les accions a emprendre com a mesures de protesta.

Més de dos mesos de queixes

Ja fa quasi dos mesos que els veïns del Mas Vilanova van exposar les seves queixes respecte als embussos que s'hi produeixen dia rere dia a les hores d'entrada i sortida dels alumnes a l'entorn del Pare Manyanet. Això, segons els veïns, comporta problemes a aquelles persones que volen sortir de casa amb el seu vehicle.

Notícies relacionades