Back to top

Els empresaris del territori veuen en el comerç en línia una amenaça important

Les empreses del territori veuen amb recel l'amenaça que representa la competència del comerç en línia. La possibilitat de comprar sense horaris i amb preus molt competitius són dues de les qüestions que preocupen al teixit empresarial. Així ho recull la dinovena i vintena edició del Radar Cambra que s'ha presentat aquest matí.
en línia

Els últims Radars Cambra de l'any han posat el focus en el comerç de proximitat i en les fortaleses i amenaces que concentren en aquests moments. Segons els estudis realitzats, el teixit empresarial veu amb preocupació la competència que representa el comerç en línia, pel fet que cada vegada guanya més punts en l'atenció al client i ofereix la possibilitat de comprar a qualsevol hora i a preus molt competitius.

En una vessant més optimista, els empresaris consideren que els seus punts forts per vèncer adversitats es troba en el servei personalitzat, així com també en la ubicació. Per tot plegat, consideren que hi ha reptes de futur als quals fer front. Per exemple, atreure noves clienteles o adaptar-se als nous hàbits de consum per diferenciar-se de la competència. En general, els reptes més repetits estan relacionats amb la manera com oferir els serveis o productes.

En una altra qüestió, s'ha puntualitzat que en la dinovena edició de la Radar Cambra, els enquestats han demostrat una lleugera baixada en la confiança econòmica de la zona respecte ara fa un any.