Back to top

Els equips poliesportius enceten la temporada

El cap de setmana del 21 i 22 de setembre ho faran el Club Futbol Sala Laguna Cambrils, les fèmines del Riudoms i el Reus Deportiu Miró en OK Lliga.
Una pilota de rugbi

Torna al Baix Camp la màgia de la competició poliesportiva. Aquest cap de setmana, tres equips del territori arranquen les seves respectives lligues, i dos ho fan en una categoria més alta de la que militaven l'any passat.

Dissabte a les sis de la tarda, el Club de Futbol Sala Laguna Cambrils inaugura la temporada al camp del CCR Castelldelfels i ho fa a la Tercera Divisió després d'assolir l'ascens el passat mes de maig.

En la mateixa situació es troba l'equip sènior femení del CD Riudoms, qui visitarà diumenge, a les quatre de la tarda, el Municipal de Miànigues per fer front al Porqueres com a equip ja de Preferent.

No ens podem oblidar tampoc de l'OK Lliga. Després d'enlairar la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins, el Reus Deportiu Miró comença aquest dissabte la competició regular. Els roig-i-negres visiten el camp del Girona CH a partir de dos quarts de nou del vespre.

Pel que fa al cap de setmana del 28 i 29 de setembre, disputaran els primers partits de l'any el Club Tennis Taula Ganxets de Reus, el Club Voleibol Reus i els bàsquets masculins i femenins del Reus Ploms Salle, el Pare Manyanet i el Reus Deportiu, a excepció del masculí verd-i-groc, que ho farà el 6 d'octubre.

En aquesta mateixa data s'iniciarà la lliga pel Club Handbol Cambrils, el Rugbi Reus, El Club Esportiu Costa Daurada, els Imperials i els Rebels de futbol americà i els equips de futbol sala de categories inferiors.

El futbol, ja ha començat en totes les seves categories, només queda el Genuine que no ha confeccionat encara el calendari esportiu d'enguany. L'hoquei regional ja roda des de fa una setmana.