Back to top

Els equips de sincronitzada infantil espanyola, al CN Reus Ploms

Les instal·lacions reusenques han acollit el Primer Campionat d'Espanya Infantil de Segona Divisió, i han participat 29 clubs. Les jornades van concloure amb l'actuació de la selecció d'Israel.
sincro ploms

29 clubs han saltat a la piscina del Club Natació Reus Ploms aquest cap de setmana. Les esportistes de la categoria infantil de natació sincronitzada que competeixen a nivell espanyol ja tenen el seu primer campionat de segona divisió, i aquest s'ha estrenat a les instal·lacions reusenques. El president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, destaca que 'aquesta nova competició els permet (a les nedadores) contrastar el seu nivell amb el d'altres comunitats. Aquest és el primer pas per qui vulgui arribar lluny'.

La Federació Espanyola va considerar que els cent anys d'història del Ploms eren un motiu de pes per realitzar aquí aquesta competició. Les jugadores del club valoren molt positivament aquesta oportunitat, com apunta Carla López, una de les nedadores, ja que 'ens permet mostrar a la gent el que estem fent i això a nosaltres també ens agrada fer-ho'. El regidor d'esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, hi coincideix, i explica que 'és un honor per a la ciutat de Reus, però sobretot per a la promoció de l'esport femení'.

L'última actuació en aigües reusenques va ser la de la selecció d'Israel, que es trobava en un stage al club. Un final que va tancar una jornada per recordar a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms.

Paraules clau:

Notícies relacionades