Els errors defensius sentencien el CF Reus

ADRIÀ MORTE

El Club de Futbol Reus Deportiu ha ensopegat al camp del Llosetí per 2 gols a 1. El club roig-i-negre s'ha avançat en el marcador però les greus errades en defensa han condemnat al Reus a la derrota davant d'un dels equips de la zona baixa de la classificació. Amb aquest resultat, els reusencs s'allunyen del líder, el Villarreal B, que ara està a 5 punts.

El Club de Futbol Reus Deportiu s'afegeix a la llista d'equips com el Villarreal B o el Lleida que han passat problemes al camp del Llosetí. El partit ha començat de la millor manera possible quan Edgar Hernández ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per signar el 0-1. Amb el gol els locals no s'han posat gens nerviosos encara que sí qui ho ha fet ha estat el tècnic Nico López que ha acabat expulsat. Pocs minuts després, en un servei de córner, Campins ha rematat tot sol i Joan Salvà ha igualat el marcador. Els homes de Natxo González, que han jugat amb 3 defenses i 2 carrilers, han dominat l'encontre però sense generar gaires ocasions.

Després del descans, i quan només s'han complert 3 minuts de la represa, una badada defensiva ha deixat tot sol el davanter local del Llosetí. Joan Salvà no ha perdonat i amb un gol de vaselina, tot superant a Edgar Badia, ha capgirat el marcador. Amb el resultat a favor, el cuer de la segona divisió B s'ha tancat a la seva àrea i el Reus ha atacat amb voluntat però poques idees. La propera jornada el Club de Futbol Reus Deportiu visitarà el camp del Barça B, que està realitzant una segona volta excel·lent després de poder reforçar-se al mercat d'hivern.