Back to top

Els espectadors de fora de Reus podran demanar els diners de les entrades de l'espectacle "Un dia qualsevol"

L'espectacle està previst pel pròxim dia 13 de desembre a les 18:00 h al Teatre Bartrina.

Les mesures sanitàries decretades per la Generalitat per afavorir el distànciament social i que mantenen el confinament municipal els caps de setmana han afectat directament a l'espectacle programat al Teatre Bartrina "Un dia qualsevol", que tot i que es fa, tornarà l'import de les entrades a tota la gent que no viu a Reus i que per tant no es podrà desplaçar a la capital del Baix Camp. Tampoc es podrà fer i per tant també queda suspès el fòrum teatral que estava previst després de la funció. 

L'espectacle està previst pel pròxim dia 13 de desembre, a les 18:00 h, però una part de les entrades venudes era de públic de fora de Reus, per la qual cosa, la direcció de l'espai escènic i la companyia han decidit retornar els diners de les entrades a les persones que no puguin assistir-hi arran de les mesures de la pandèmia de la COVID19. 

"Un dia qualsevol"

L'espectacle està escrit per Oriol Tarrason, que n'ha estat també el director. L'obra està interpretada per Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla. 

Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així li han dit fins ara. Però ella sempre s’ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s'acaba de morir i ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant. A la residència, hi coneixerà l’Ernest i el Mateu. Dos avis que  malauradament s’han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt, passadís avall. La influència de la Solange i les seves ganes de viure en l’apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència.

Com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”.

Aquesta funció està adaptada per a persones amb discapacitat sensorial. 

Paraules clau:

Notícies relacionades