Back to top

Els excessos del carnaval passen pel confeti

El passeig Mata de Reus ha estat l'escenari de la guerra més sana entre les comparses carnavaleres, la batalla de confeti. Els integrants de les diferents colles s'han llançat quilos de confeti. Però en aquesta festa també hi intervé el públic, que s'afegeix a la batalla dels paperets de colors.
batalla disfresses

Confeti, confeti i més confeti. Així és com es viu cada any la batalla de confeti, un dels actes del carnaval que obre la recta final de les festes més desenfrenades de l'any. Tot i les ganes de gresca, i disbauxa, els signes de cansament són evidents. Una de les que participa per primera vegada en una colla, Sandra Pérez, ens diu que "estem disfrutant molt la festa, estem gaudint molt, ens ho estem passant súper bé, la música, la gent, hi ha molt d'ambient... cansats estem, sí, però amb ganes d'acabar el dia d'avui, i acabar de gaudir al màxim". Una altra participant, Sílvia Martín, explica que "es nota el cansament, però quan comencem una altra vegada amb la festa, amb la música, no s'acaba mai, podria durar el carnaval tot l'any!".

Paperets de colors, però també música i diversió, formen part d'aquesta rauxa on s'ho passen bé tan petits com grans. Això sí, una protecció no està de més. La majoria de participants estan a favor d'utilitzar les reixes protectores, sobretot entre els més petits.

Els excessos, però, encara no s'han acabat. El carnaval finalitzarà el dimecres de Cendra amb la crema del braç incorrupte del Rei Carnestoltes.

Notícies relacionades