Back to top

Els familiars dels avis de Les Vinyes estudien emprendre accions legals

Els familiars del residents es dirigiran a l'alcalde del municipi i al Departament de Salut per conèixer quines responsabilitats poden exigir.

Els familiars dels avis de la residència Les Vinyes de Falset estudien emprendre accions legals contra els gestors del centre. La Generalitat va intervenir la residència fa una setmana, deixant la gestió d'almenys els pròxims dos mesos a les mans de STS Gestió de Serveis Sociosanitaris. Així, un cop passat el període, el control de la residència tornaria a mans del Grupo Bastón de Oro. En primer lloc, els familiars dels residents parlaran amb l'alcalde del municipi per conèixer quines responsabilitats poden exigir, també es posaran a mans del Departament de Salut de la Generalitat i d'un assessor jurídic. En darrer lloc, instarien a la presentar-se com a acusació particular.

Els familiars volen assegurar-se que una vegada el centre recuperi la gestió a mans del Grupo Bastón de Oro, es compleixin totes les mesures de seguretat sanitària.

Les víctimes mortals s'eleven a 35

Fins al moment, les defuncions a Les Vinyes s'eleven fins a 35 casos, mentre que els positius acumulats des que es va declarar el brot a mitjans de setembre són de 111 residents i 27 treballadors.

Paraules clau:

Notícies relacionades