Back to top

Els Ganxets ja són de Superliga

L'equip Vermuts Miró obté l'ascens a la màxima estatal i es proclama campió absolut de la Divisió d'Honor Femenina. Les ganxetes han aconseguit remuntar el matx de play-off davant l'Universidad de Burgos fins a proclamar-se vencedores amb un resultat final de 4 a 3.
L'equip Vermuts Miró del Club Tennis Taula Ganxets celebrant la victòria

Han suat sang, però ho han aconseguit. L'equip Vermuts Miró del Club Tennis Taula Ganxets de Reus ha aconseguit l'ascens a la Superliga Femenina, la competició absoluta a nivell estatal. Arribar fins al cim però no ha estat un camí de roses.

Les reusenques s'han citat amb la Universidad de Burgos per fer front al play-off que les catapultava, amb la victòria, directament fins a la màxima. Tot i tenir-ho tot de cara, seu i títol de lliga, han estat les de Castella i Lleó qui s'han avançat a l'electrònic fins al 0 a 2. La remuntada ha estat costosa i el triomf s'ha decidit als dobles. Yanlan Li i Regina Kim sumaven el punt definitiu contra Branca Dorina i Elvira Fiona que certificava l'ascens de categoria.

Finalment res ha pogut impedir que tot sortís rodat. Ascens i celebració inclosa d'un equip que ha fet història. Reus tindrà a partir de l'any vinent un nou conjunt a l'elit de l'esport nacional. La permanència serà el nou objectiu. Abans però toca pensar amb la gala de final de temporada, el sopar anual solidari dels ganxets que se celebrarà aquest proper divendres 3 de maig a l'Hotel NH de Reus.