Back to top

Els Ganxets de Reus tindran dos equips femenins en lligues nacionals

Dos equips femenins del Club de Tennis Taula Ganxets de Reus estaran, a la propera temporada, en lligues nacionals. L'equip Vermut Miró Reus competirà a divisió d'honor i l'equip Plus Treball Temporal a primera divisió. No descarten, en fase d'ascens, arribar a superdivisió.
Els Ganxets de Reus tindran dos equips femenins en lligues nacionals

El Club de Tennis Taula Ganxets de Reus no s'atura i a la propera temporada tindrà dos equips femenins en lligues nacionals. L'equip Vermut Miró Reus competirà a divisió d'honor, mentre que l'equip Plus Treball Temporal ho farà a primera divisió.

Com bé esmenta Joan Carles Virgili, president del Club Tennis Taula Ganxets, "tornar a tenir un equip de primera nacional amb incorporacions de jugadores que vénen de fora, juntament amb les més petites del club, reforçarà la iniciativa"

Fins ara han participat als campionats de Catalunya i Espanya femenins en totes les categories incloent benjamines, alevines, infantils i juvenils. El club té moltes noies i cal donar un contingut de competició perquè puguin competir entre elles.

La temporada passada es van quedar a les portes de pujar a superdivisió. El repte és tornar-hi a la propera temporada aprofitant les promeses de jugadores de l'equip de primera divisió.

A més, no descarten la possibilitat de jugar a les olimpíades de senyores. El tennis taula no té edat, i és que al club compta amb jugadores de tres anys i veteranes de seixanta.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades