Back to top

Els Ganxets tornen a lluir la seva solidaritat

El Club Tennis Taula Ganxets ha organitzat aquest divendres el sopar solidari que l'entitat du a terme anualment amb l'objectiu d'ajudar els nens i nenes del club amb dificultats econòmiques o diversitat funcional.
Imatge del IV Sopar Solidari del Club Tennis Taula Ganxets

Són quatre edicions de sopar solidari ininterromput. El Club Tennis Taula Ganxets de Reus ha estat un any més amfitrió de la seva gala solidària. Un acte que permet recaptar fons per facilitar la pràctica del tennis taula a tots aquells esportistes de l'entitat que tenen dificultats econòmiques o algun tipus de diversitat funcional.

El sopar ha comptat amb diverses actuacions en directe, reconeixements a entitats i personalitats que han col·laborat amb el club durant l'any esportiu i un sorteig solidari. A més a més la gala ha servit per presentar el seu nou himne, obra del cantautor reusenc Fito Luri. Un acte que aplega any rere any més de dues-centes persones que s'impliquen en la causa ganxeta i on s'aprofita per repassar els èxits esportius de la temporada.

Enguany els Ganxets han tingut representació de dos equips en lliga nacional i quatre ho han fet en la provincial. Les noies del seu equip insígnia, les fèmines del Vermuts Miró, han revalidat també la seva classificació en el play-off d'ascens en la màxima lliga nacional. A més a més han estat els organitzadors de dos tornejos, el I Trofeu Popular Ciutat de Reus, i el Campionat de Catalunya per a totes les edats que es va celebrar a Valls per Setmana Santa.

L'acte ha estat amenitzat per les periodistes Sílvia Sagalà i Berta Treig i ha gaudit de les actuacions de Luri, Pep Ayala, Josep Maria Puig i Baiget i Sara Sambola i Aleix Bové.

 

 

Paraules clau: