Back to top

Els germans Gelabert, protagonistes del trial de clàssiques de Cambrils

La competició 2 Dies de Trial Clàssic Cambrils ha comptat amb la participació d'aquests dos pilots internacionals, un d'ells, campió d'Europa de Trial l'any 2016.
Imatge d'un tram de la competició dels 2 Dies de Trial Clàssic Cambrils

El Barranc de Rifà i la Riera de Cambrils són escenaris habituals de les competicions de trial que organitza anualment el Motoclub Cambrils. Juntament amb Motocat, aquest cap de setmana han celebrat els 2 Dies de Trial Clàssic Cambrils, un esdeveniment on, tal com el seu nom indica, les motos clàssiques en són les protagonistes.

El circuit ha comptat amb un recorregut de 35 km totals i s'ha dividit en 20 trams, cadascun de tres nivells diferenciats per a tota mena de motos i de pilots.

Imatge d'un dels trams de la competició 2 Dies de Trial Clàssic Cambrils
Imatge d'un dels trams de la competició 2 Dies de Trial Clàssic Cambrils

La competició cada cop aplega més participació, sobretot de pilots internacionals. A més, el pont de la Puríssima i el bon temps a la Costa Daurada han estat dos al·licients més per inscriure-s'hi.

Els germans Gelabert, un reclam

Els germans Gelabert en la competició 2 Dies de Trial Clàssic Cambrils
Els germans Gelabert en la competició 2 Dies de Trial Clàssic Cambrils

Dos dels grans responsables de l'èxit d'aquesta edició han estat els germans Gelabert, qui enguany han volgut participar amb una moto clàssica. Els joves són pilots reconeguts internacionalment i en Miquel Gelabert va guanyar l'any 2016 el Campionat del Món en categoria absoluta.

Miquel Gelabert, pilot de trial: "Estic molt content de ser a Cambrils. El Trial clàssic no és la meva especialitat, vinc a divertir-me".

L'Aniol Gelabert, el germà petit, segueix els seus passos.

canalreus a telegram