Back to top

Els gossos de raça protagonitzen el 10è Bestial

Reus acull el desè Saló de la Mascota, Bestial, aquest cap de setmana. Desfilades d'animals, diverses conferències i exhibicions. Entre elles, cal destacar la 23a Exposició Internacional Canina. Bestial vol donar protagonisme més que mai a les associacions locals, tot i que el comerç de la ciutat no s'hi acaba d'incloure.
Presentació del 10è Bestial

El Saló de la Mascota Bestial celebra la seva desena edició. Una fira que en els seus inicis va formar part de l'ExproReus i que avui en dia s'ha consolidat com una cita clau en el panorama del món animal al territori. Aquest any, com a novetat, acull la 23a Exposició Internacional Canina, a la qual hi participaran 600 mascotes de més d'un centenar de races. D'altra banda també s'hi podran veure les tradicionals desfilades de gossos en adopció de les associacions de la ciutat.

Per primer cop, el patrocinador de Bestial donarà un quilo de menjar per cada fotografia publicada a les xarxes socials en el photocall que s'ha col·locat a l'entrada del recinte. 

El saló compta amb 6500 m2 d'exposició i un total de gairebé quaranta expositors, i es fa un lloc a la intensa agenda de firaReus.