Back to top

Els horaris i la gestió municipal de Torroja del Priorat, al síndic

Els horaris i la gestió de l'ajuntament de Torroja del Priorat són motius de disputa entre alguns dels veïns del municipi. L'alcaldessa d'aquesta vila s'ha defensat de les critiques i ha assegurat que els treballadors del consistori i regidors estan sempre disponibles per les necessitats dels seus vilatans. 
Els horaris i la gestió municipal de Torroja del Priorat, al síndic

El consistori està obert de dilluns a dijous de nou del matí a dues del migdia i el secretari municipal atent els divendres a la tarda. Ara bé, l'horari consistorial és motiu de queixa entre alguns dels veïns d'aquesta petita vila del Priorat.

Un d'aquests veïns és el Pere Escosda, qui ha presentat una queixa al Síndic de Greuges. "Des de l'any 2001 que resideixo en aquest municipi l'ajuntament només m'ha respost dues cartes de totes les meves protestes". Per aquesta raó, ha criticat la gestió de l'alcaldessa.

Per la seva part, Montserrat Rosario s'ha defensat assegurant que la casa de la vila està oberta per a tothom les hores necessàries i que ella està disponible sempre. Pel que fa a les queixes sobre les ocupacions de la via pública per part dels cellers, la batllessa ha estat més contundent. "Amb la resta de regidors coincidim que si durant dos mesos els cellers han d'ocupar la via pública és una molèstia menor, ja que són el motor d'aquesta població".

Al municipi de Torroja del Priorat hi viuen una norantena de persones, la majoria  d'elles gent gran. L'estira i l'arronsa entre alguns dels veïns i el govern municipal possiblement seguirà sumant capítols.