Back to top

Els imperials s'emporten el derbi de futbol americà del Baix Camp

Els Imperials de Reus i els Rebels de Riudoms han disputat aquest duel que s'ha convertit en un clàssic molt esperat entre els seguidors d'aquest esport. Els reusencs s'han imposat als riudomencs 16 a 4 en un partit molt intens.
Els imperials s'emporten el derbi de futbol maericà del Baix Camp

El futbol Americà del Baix Camp ha viscut el seu derbi entre els Imperials de Reus i els Rebels de Riudoms.

El Camp Municipal del Reddis ha estat l'escenari de la cinquena jornada de la Lliga Catalana de Futbol Americà en categoria sènior, competició en la que els dos equips se situen al final de la classificació. El partit, considerat un clàssic comarcal malgrat que només és la segona vegada que es disputa, ha acabat amb el marcador 16 a 4 a favor dels reusencs.  

derbi entre els Imperials de Reus i els Rebels de Riudoms de Futbol americà

Un duel molt disputat

Els dos equips estan molt equilibrats entre ells. Tant els Imperials com els Rebels han aconseguit anotar només un touchdown en aquest durant aquesta temporada, fet pel que aquest derbi encara ha estat més disputat, tan per la intensitat del duel com per la rivalitat entre els dos equips.

Després d'aquest derbi els Imperials se situen en la 9a posició de la taula mentre que els Rebels ocupen la penúltima plaça de la classificació, just per sota dels reusencs.

Paraules clau:

Notícies relacionades