Back to top

Els infants ja tenen a punt els seus Elements Fets Per Tu

ELIZABETH LÓPEZ

El proper diumenge 20 de setembre la Plaça Mercadal serà l’escenari de la segona trobada d’elements del seguici fets per tu. Doncs bé, avui ha estat el darrer dia del taller que ha organitzat l’Aula de Sons i Canal Reus TV per elaborar l’element del seguici favorit. Ara, els nens i nenes ho tenen tot a punt per fer la ballada conjunta.

Ell és el Guim i revisa minuciosament l’element que ell mateix a construït perquè tot estigui perfecte per la trobada d’elements dell Seguici fets per tu. Ha decidit ferla Víbriai no ha estat tasca fàcil.

Com ell una desena de nens i nenes han participat des d’aquest dilluns en el Taller ‘fes.te el teu element’ organitzat per l’aula de sons i Canal Reus TV ala Palma. Ambl’ajuda de l’Albert han treballat molt durant 4 dies per aconseguir aquest resultat. Ara fan les proves pertinents per si han de fer alguna modificació abans del gran dia.

Tots ells són fidels seguidors del seguici festiu de la ciutat i en veure el taller no han dubtat en inscriure’s però ni ha d’altres que els hi ha agafat per sorpresa.

Els pares tampoc s’han volgut perdre el darrer del dia del taller i emocionats han arribat ala Palmaper conèixer les obres plàstiques dels seus fills. Ara que ja estant tots preparats és el moment de l’assaig final.

Amb aquesta ballada conjunta tant els elements com els infants estan més que preparats per la Trobada del proper 20 de setembre a la plaça del Mercadal.  Una trobada que començarà  a dos quarts de 6 de la tarda i en la que tots els infants podran lluir les seves creacions.