Back to top

Els infants de les Borges del Camp ja han trobat el tió

Prop d'una quarantena de nens borgencs han pujat fins a l'ermita de la Mare de Déu de la Riera a buscar el tió del poble. Un any més, els grallers i timbalers de la colla gegantera han acompanyat la marxa al ritme de les nadales.
Alguns infants sobre el tió de les Borges del Camp

El bon temps ha estat un aliat dels infants i les famílies que s'han llevat ben d'hora aquest dissabte per anar a buscar el tió.

A dos quarts d'onze del matí, els borgencs s'han reunit a la plaça Sant Antoni per anar fins a l'ermita de les Borges a recollir un Nadal més el tronc màgic. I no ho han fet sols, les gralles i els timbals de la colla gegantera han fet sonar diverses nadales, que han fet més alegre el camí. 

Tots els infants han portat el tió fins a l'esmorzar solidari

La regidoria de Festes, a càrrec de Maria Vilà, ha volgut destacar les noves activitats que celebrarà el municipi durant aquestes festes. Una d'elles, el Crema torrons, una caminada que es farà el dissabte 28 de desembre i que servirà per "desfer-se dels excessos dels àpats nadalencs".  

Per recuperar forces, la colla gegantera també ha organitzat un esmorzar solidari amb la Marató de TV3 que se celebrarà demà arreu de Catalunya. Des de l'entitat, creuen que val la pena aprofitar aquesta cita "per aportar el seu granet de sorra a aquesta gran jornada de solidaritat". 

Notícies relacionades