Back to top

Els infants de l'escola Rubió i Ors interpretaran 'Peter Pan'

Els alumnes de P5 de l'escola Rubió i Ors pujaran a l'escenari del Bartrina aquest dijous per interpretar l'obra 'Peter Pan i els seus amics'. Aquest és el cinquè any que aquesta escola de Reus aposta perquè els més petits facin teatre, ja que asseguren que és una eina pedagògica excel·lent. Ho van explicar ahir al magazín d'aquesta casa, Avui per Demà.
els alumnes de P5 fan teatre

Això que estan veient és el darrer assaig general que fan els alumnes de P5 de l'escola Rubió i Ors de 'Peter Pan i els seus amics'. És l'obra que representaran aquest dijous a les 8 del vespre al Teatre Bartrina; poques hores abans de l'estrena, la majoria confessen que els nervis estan a flor de pell.

L'espectacle forma part del projecte 'Amunt el teló' que per cinquè any consecutiu tiren endavant en aquesta escola de Reus, els seus responsables expliquen que és un recurs pedagògic molt útil per generar confiança entre els infants i perquè agilitzin la llengua i la memòria.

"P5 és l'etapa final de l'educació infantil i pensem que és un moment molt adient per potenciar l'expressió, el vocabulari i la memòria", assegura la directora de l'escola, Antonieta Roig. La responsable d'aquest projecte afegeix que "fer-los sortir a l'escenari és molt positiu per ells, principalment pels nens amb dificultats d'aprenentatge, perquè els genera autoestima i confiança".

En total seran 51 els alumnes que pujaran a l'escenari, els protagonistes expliquen que no ha estat fàcil preparar-ho tot perquè han hagut de memoritzar el text i aprendre's les coreografies.

La implicació dels pares ha estat cabdal en l'obra, ells s'han encarregat tant de confeccionar el vestuari com el decorat. Abans de fer Peter Pan, els alumnes d'aquesta escola ja havien interpretat obres com 'Mago de Oz', 'El Rei Lleó' o 'La Blancaneus i els seus amics'.