Back to top

Els jugadors del CF Reus que no han cobrat denuncien el club

Els jugadors que no han cobrat, Mikel, Shaq, Vítor, Querol, Fran, Olmo i Badia s'acullen al procediment abreujat de l'AFE i, si no cobren en tres dies hàbils, podrien quedar lliures al gener
cf reus

La plantilla del CF Reus acaba d'emetre un comunicat oficial en què denuncia els fets dels últims mesos. Entre els set punts que consten a l'escrit, els jugadors denuncien la manca de transparència de la SAD roig-i-negre en totes les seves decisions i que la situació que està vivint l'equip resulta inadmissible.

Els jugadors que no han cobrat, Mikel, Shaq, Vítor, Querol, Fran, Olmo i Badia s'acullen al procediment abreujat de l' Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i, si no cobren en tres dies hàbils, podrien quedar lliures al gener. A continuació, transcrivim el comunicat sencer dels jugadors roig-i-negres.

Els integrants de la primera plantilla del Club de Futbol Reus Deportiu volem manifestar el següent davant la greu i insostenible situació que vivim des que va donar començament la temporada oficial:

1. Com a conseqüència de la mala gestió econòmica del club, la plantilla al complet ens vam acollir al procediment abreujat previst en el conveni col·lectiu vigent. No obstant això, aquest conveni només permet que accedeixin al procediment 12 jugadors, per la qual cosa la resta de la plantilla prenem la decisió d'acudir a la via judicial per a tenir els mateixos drets. En haver estat pagats ja onze companys, i atès que el suposat pagament imminent dels nous inversors no ha arribat avui dia, els jugadors restants hem decidit acollir-nos al procediment abreujat.

2. El fet de defensar els nostres interessos com a treballadors ha suposat que se'ns assenyali públicament, danyant així la nostra imatge, quan la realitat és que des del mes de setembre no cobràvem cap quantitat per la prestació del nostre servei.

3. L'equip filial, cos tècnic i treballadors del club no han cobrat cap quantitat, malgrat les contínues promeses incomplides per part del club.

4. El club en cap moment ens va informar que havia trobat una solució i començava a pagar-nos. Ho vam saber a través de les xarxes socials.

5. El club, en els seus comunicats, no diu la veritat, ja que en l'actualitat només ha fet efectiu el pagament a 11 dels jugadors que van interposar el procediment abreujat, trobant-nos la resta de la plantilla sense percebre el nostre salari.

6. El que el club ha fet amb aquest pagament és donar una solució parcial, que era el que no volíem, tal com expressem en el nostre comunicat de premsa del passat divendres.

7. La situació que venim sofrint des del mes de setembre és inadmissible, fins al punt que el club ha deixat fora al nostre company Tito, que ha estat un exemple de professionalitat i de companyonia malgrat estar sense fitxa.

8. Si la situació no varia, la plantilla al complet ha pres la decisió de no tenir capità, ja que les decisions adoptades pel club no ens representen. D'igual manera, no descartem adoptar qualsevol altra mesura en defensa dels nostres interessos.

Paraules clau:

Notícies relacionades