Back to top

Els jugadors denuncien, Bartolo hi confia

La fractura dins el vestidor complica les coses als entrenaments, però Bartolo manté el discurs optimista manifestant la voluntat d'una solució propera.
Xavi Bartolo en la prèvia del CF Reus - Club Atlético Osasuna

Mikel Villanueva, Shaq Moore, Vítor, Querol, Fran, Olmo i Badia s'acullen al procediment abreujat de l'Associación de Futbolistas Españoles i, si no cobren en tres dies hàbils, podrien quedar lliures al gener. Aquesta ha estat l'última mesura adoptada per la plantilla que ha mostrat el seu malestar a través d'un comunicat a les xarxes socials. El malson no ha acabat i el vestidor continua centrant-se amb els temes extraesportius.

Mentrestant Bartolo és optimista i creu que la solució arribarà aviat en forma de venda:

Xavi Bartolo: "Jo m'imagino que si el club tingués tancada la venda amb seguretat, ho comunicaria. Si els jugadors opten per fer públic el comunicat que van emetre aquest dijous, és que no acaben de veure la situació clara".

El tècnic ha lamentat la situació d'impagament en què es troben la resta de treballadors del club i també la marxa de Tito, però ha negat que cap jugador s'hagi dirigit a les oficines per comunicar la seva voluntat d'abandonar el club. El de Lleida, que ja s'ha habituat a conviure amb aquesta crisi, vol centrar-se el màxim possible amb el resultat d'aquest diumenge.

"A nivell personal i com a membre del cos tècnic, l'important per a mi és que diumenge competim bé. Un resultat positiu ens permetria sortir de la zona de descens. Tota la resta ens dificulta les coses".

El proper rival del Reus és l'Osasuna que arriba a la capital del Baix Camp després de la remuntada a casa davant l'Alcorcón. Els navarresos tan sols han perdut un partit de les últimes vuit jornades. Una dinàmica que el fa somiar a hores d'ara amb l'ascens a LaLiga Santander.

"L'Osasuna és un equip complicat, però juguem a casa i intentarem ser protagonistes canviant alguns petits matisos respecte als darrers partits".

El matx es disputarà aquest proper diumenge dia 23 de desembre a les dotze del migdia a l'Estadi Municipal.