Back to top

Els de Mariotti volen seguir amb la bona ratxa davant el Vilafranca

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei juga lluny del Palau aquesta jornada. Ho farà demà a dos quarts de 9 del vespre a la pista del Vilafranca. Els de Mariotti volen seguir amb la bona ratxa com a visitants davant un rival que no ha perdut encara cap partit a casa seva. Marc Ollé continua sent baixa per aquest encontre

Reus Deportiu i Vilafranca es veuran les cares demà. El conjunt de Jordi Garcia no ha perdut cap partit aquesta temporada com a local. Malgrat afrontar aquest encontre ferit després de perdre per 7 a 1 contra el Liceo, el Vilafranca ha estat capaç de derrotar al Barça a casa i golejar al Vendrell a domicili. A la taula s’ha col•locat sisè dos llocs per abaix que el Reus o amb 4 punts menys. 

Unes dades que no donen cap confiança a als homes de Mariotti. Però el Reus està inmmers en una bona dinàmica i encara és manté invicte lluny de l’Estadi. A més, el passat dissabte va aconseguir treure’s al fi la llosa de no guanyar a la seva pista. Amb molts ànims els Reus buscarà esgarrapar els 3 punts de la pista del Vilafranca i posar encara més distància amb els seus rivals, aquest dissabte a partir de dos quarts de nou del vespre. Mariotti tampoc podrà comptar amb Marc Ollé per aquest encontre. El jugador reusenc ja entrena amb l’equip però encara li queden uns dies de recuperació.