Back to top

Els Mercats de Reus consoliden la venda en línia

Tot i que els paradistes asseguren que el retorn a la presencialitat ha frenat el ritme de creixement del nombre de comandes, el consideren un bon complement a la venda presencial. L'Ajuntament fa una valoració positiva de les xifres econòmiques i el servei.

Després d'una prova pilot marcada pels primers mesos de pandèmia, el servei de venda per internet que ofereixen una quinzena de paradistes dels Mercats de Reus a través de la plataforma Ulabox ha consolidat el seu nombre de comandes.

Les parades que ofereixen els seus productes a la plataforma ja han registrat més de 250 clients, la meitat dels quals repeteixen, arribant gairebé ja als 100.000 euros de facturació global. Unes xifres que des del consistori reusenc valoren positivament.

Els paradistes, satisfets

Els paradistes també valoren positivament aquesta opció, que complementa la venda presencial i que dona opció a seguir consumint productes de proximitat tot i no poder sortir de casa. Una situació que molts ciutadans han viscut durant els darrers mesos i que principalment s'ha estès entre un públic jove.

Des dels negocis adherits, reconeixen, això sí, que el nombre de comandes és lleugerament inferior al dels primers mesos de venda en línia.

La plataforma de venda per internet ofereix lliurament a domicili diàriament a una dotzena de municipis de l'entorn de Reus. També dies concrets de la setmana a una dotzena més de l'Alt Camp, el Baix Camp i el Tarragonès.

Paraules clau:

Notícies relacionades