Back to top

Els Mercats de Reus redueixen el seu horari

A partir d’aquest divendres 27 de març els mercats municipals només obriran fins al migdia
mercat

El Comitè d’Emergència de l’Ajuntament de Reus ha acceptat aquest dimecres 25 de març la petició dels paradistes del Mercat Central i del Mercat del Carrilet per reduir l’horari de venda al públic mentre duri la situació d’emergència causada per la pandèmia.

Nous horaris

Així, a partir d’aquest divendres 27 de març els mercats municipals només obriran fins al migdia. El nou horari de cada mercat és el següent:

  • Mercat Central: de dilluns a dissabte de 8 a 14 h
  • Mercat del Carrilet: de dilluns a dissabte de 7:30 a 14 h

Aquesta demanda arriba després de la poca afluència de clients als dos mercats el passat divendres a la tarda i per espaiar la disponibilitat de treballadors a les parades.

El Mercat Central, el Mercat del Carrilet i també el Mercat del Camp es mantenen oberts per garantir l’abastiment de productes frescos d’alimentació. Els paradistes segueixen les mesures de prevenció.

Mesures de seguretat

Pel que fa als clients, es recorda que cal anar a comprar de manera individual, mantenir les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions, sense tocar cap producte de les parades i, si és possible, pagar amb targeta de crèdit per evitar l’ús de diners.

Encarregar la comanda abans

Des de Mercats de Reus es recomana trucar abans a la parada per encarregar la comanda i reduir així al màxim el temps d’espera per fer la compra. Des de Reus Mobilitat i Serveis, l’empresa municipal que gestiona els Mercats de Reus, s’ha habilitat un servei per donar informació als clients: per qualsevol informació referent a les parades del Central o del Carrilet es pot trucar al 977 300 006 i prémer l’opció 4 (aquest telèfon està operatiu de dilluns a divendres de 9 a 13:30 h). També es mantenen actives les xarxes socials dels Mercats de Reus a twitter, Instagram i Facebook des d’on s’informa de qualsevol novetat.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades