Back to top

Els més petits llueixen les seves disfresses a la desfilada infantil

Un centenar de nens i nenes han participat un any més a la desfilada infantil de Cambrils a la plaça del Pòsit. Disfresses originals, o típiques però tots els nens i nenes s'ho han passat bé. Demà Cambrils clourà el Carnaval amb l'Enterrament de la sardina
Imatge de la desfilada de Cambrils

Els més petits han estat els protagonistes de la desfilada infantil de Cambrils. Disfresses de tot tipus: mags, bruixes, pirates, dinosaures, de fades han estat les mirades de tots els pares qui immortalitzaven al moment i feien fotografies amb el telefon mòbil. La plaça del Pòsit ha aplegat centenars de nens i nenes que han mostrat les seves disfresses i també han aprofitat per tirar confeti. Alguns pares han acompanyat als seus fills a la desfilada a la plaça del Pòsit. El requisit: anar disfressat i amb ganes de passar-ho bé.

Tres nens que participaven a la rua explicaven que anaven diferents. "El Pol va de Spider-man, jo d'unicorn i la Paula de sevillana"."Jo vaig de sevillana perquè m'agrada", deia la Xènia emocionada.

Després de la desfilada tots els nens i nenes han rebut un petit obsequi. Aquest acte l'organitza la Nit d'Artistes des del 2013. Estava dirigida a nens d'1 fins a 12 anys. Cada any les disfresses són més originals.

Carme Sabater, de la Nit d'Artistes assegurava que "aquí es veu les que estan comprades o les que estan fetes per ells i són genials".

Enguany hi han participat un centenar de nens i nenes. I és que la desfilada infantil ja s'ha consolidat a Cambrils. L'últim acte serà demà amb l'Enterrament de la Sardina i clourà el Carnaval de la localitat.