Back to top

Els metges continuen amb la vaga

El sindicat Metges de Catalunya xifra el seguiment del tercer dia d'aturada en un 74%
Els metges continuen amb la vaga

Amb l'esperança de poder arribar a un acord de mínims amb el govern català abans d'acabar la setmana, però amb la determinació de continuar reivindicant uns drets laborals i assistencials que tornen a remarcar cerquen el benefici tant dels professionals com dels pacients. Sota aquestes premisses més d'un centenar de professionals sanitaris s'han tornat a concentrar aquest dijous a les portes de la gerència de l'Institut Català de la Salut a Tarragona en el marc del quart dia de vaga del sector aquesta setmana.

Des del sindicats creuen que la vaga d'aquests dies ha servit per a que el govern català mogui fitxa, tot i que lluny encara de les reivindicacions del col·lectiu.

La tercera jornada té un seguiment del 74% a la demarcació

La tercera jornada de vaga dels metges ha reduït un 53% l'activitat als Centres de Salut de la demarcació de Tarragona, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Família. Per la seva part, el Sindicat de Metges de Catalunya xifra en un 74% el seguiment de l'aturada per part dels facultatius d'atenció primària de l'Institut Català de la Salut, una xifra que coincideix a Tarragona. Fonts sindicals indiquen que el 54% dels professionals mèdics de la sanitat concertada a la demarcació fan vaga.

Paraules clau: