Back to top

Els nadons, protagonistes de la Festa de la Infància

El municipi de Mont-roig del Camp ha celebrat la segona Festa de la infància, un espai familiar que organitza activitats lúdiques als poliesportius de Mont-roig i de Miami platja. La festa, que inclou un acte de benvinguda als nounats, vol ser un reconeixement a la tasca dels pares i un espai de lleure pels infants.
nens

Els nens i nenes de Mont-roig i Miami Platja han gaudit del seu dia, i és que aquest cap de setmana, sota el lema "ens agrada el teu somriure", s'ha celebrat la segona festa de la infància. "M'he pintat la cara, he anat a un inflable i he pujat al llit elàstic", explica la Noemí Evaristo, una de les participants a la festa.

L'acte més destacat ha estat la benvinguda dels nadons. Les famílies dels nascuts durant l'últim any han rebut un detall de l'Ajuntament. Entre elles, la Lorena Alegre, mare de la Victoria, que diu que "em sembla molt bonic que facin això pels petits i que s'integri, de tant petita, al món infantil". L'Antonio Carlini, amb el seu fill en braços, ens explica que "m'agrada, hi ha molts nens, així que, el meu fill que té 8 mesos, comença ja a mirar-se els altres nens, com juguen... A més, és un diumenge on es pot conèixer gent".

En aquesta edició s'ha donat la benvinguda a 110 infants, i és que Mont-roig és un dels municipis de la demarcació que està creixent. L'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, diu que "en els últims anys tenim una mitjana d'uns cent nens que neixen, i per contrari, tenim molta menys gent que es mor, per tant tenim una població jove, estem creixent un municipi des de baix, que jo crec que és com han de créixer els municipis, i a més a més, fort".

Des del consistori asseguren que s'està apostant per polítiques d'ajuda als pares que tenen fills, com l'ampliació de les llars d'infants, el reforç a les escoles o l'increment dels parcs infantils.

Notícies relacionades