Back to top

Els nous Imperials no arrenquen amb bon peu

Després d'un any i mig els Imperials han tornat al fortí del Mas de Tallapedra en competició oficial. No ha estat el millor inici pels del futbol americà de la ciutat que sumen dues derrotes en dos partits.
Imatge de l'encontre entre els Imperials i els Barcelona Pagesos

Des del 3 de juny que Reus no gaudia de la màgia del futbol americà. Música "cheerleaders", i bon ambient a la grada per celebrar el retorn dels Imperials al camp de batalla. Els reusencs van haver de renunciar l'any passat a continuar a la Sèrie A, la categoria més alta de l'àmbit estatal, i això ha suposat que enguany tornin a la competició començant de 0. Ho explica el capità de l'equip, Jordi Pruñonosa:

"Veníem d'una plantilla molt curta", comenta Pruñonosa, "La Lliga Nacional requeria vint-i-cinc jugadors federats i nosaltres només érem divuit. Per cada jugador que sobrepassava pagàvem 100 euros de multa i finalment no ens vam poder inscriure a cap competició".

L'últim partit al camp de futbol municipal Reddis va ser ni més ni menys que la final de la Lliga Nacional, on van caure derrotats davant els Dracs. Una mostra del potencial d'aquest equip que enguany torna a debutar amb un planter completament renovat. Guanyar adeptes és ara el seu principal objectiu.

Jordi Pruñonosa: "Tothom que tingui ganes de jugar està convocat al Mas de Tallapedra de 21:00 h a 23:00 h, dimarts i dijous"

L'estrena a casa ha finalitzat amb un resultat de 0 a 34 davant el Barcelona Pagesos. Ple de derrotes, de moment, pels Imperials en aquest nou repte. Després de la resurrecció, l'au Fènix de ben segur que aviat reprendrà el vol.