Back to top

Els paisatges de Josep Bahima omplen el Palau Bofarull

‘Paisatges de petit a gran format’ de l’artista Josep Bahima és la nova exposició que el Palau Bofarull acull fins al 14 d’abril. A través d’una trentena de pintures fetes amb la pinzellada impressionista que el caracteritza, l’artista apropa els paisatges de les Terres de l’Ebre que el van veure créixer.
‘Paisatges de petit a gran format’

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull fins al proper 14 d'abril l'exposició ‘Paisatges de petit a gran format’ de l'artista Josep Bahima. En aquesta mostra d'una trentena de pintures, Bahima apropa paisatges que destaquen per la pinzellada impressionista, a través de la qual projecta la seva obra i la seva terra nadiua, les Terres de l'Ebre. El diputat de la Diputació de Tarragona Mateu Montserrat ha inaugurat la mostra, acompanyat de l'artista i de la regidora de Cultura i de Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles.

Josep Bahima és un pintor tortosí amb una ampli currículum d'exposicions, tant particulars com col·lectives, i participacions en fires d'art. Ha rebut diferents distincions i premis arreu del país. La seva obra es caracteritza per una paleta d'amplis matisos, que copsen la llum singular dels paisatges i doten els quadres d'una multiplicitat cromàtica única.

‘Paisatges de petit a gran format’ es pot visitar al Palau Bofarull de la Diputació a Reus fins al 14 d'abril, de dimarts a dissabte d'11 a 13 h i de 17 a 20 h. Durant tota la Setmana Santa, del 24 de març al 2 d'abril inclosos, l’exposició romandrà tancada.