Back to top

Els paradistes del Mercat Central esperen poder modificar l'horari

El president dels paradistes del Mercat Central de Reus, Ildefons Vidal, espera poder consensuar canvis en l'horari d'ampliació proposat per l'Ajuntament.
Ildefons Vidal, president paradistes Mercat Central de Reus.

Fa tot just una setmana que coneixíem que l'Ajuntament de Reus ampliarà l'horari d'obertura del Mercat Central de Reus a partir de l'octubre. Una notícia que no ha estat ben rebuda per tots els paradistes i que ha dividit el posicionament.

El president dels paradistes del Mercat Central, Ildefons Vidal, reconeix que 'hi ha hagut un debat intern entre els paradistes i diversos empresaris no hi estan d'acord'. En aquest sentit, Vidal considera que 'hi han d'haver matisos i esperem que, d'ara a l'octubre, podem establir un horari que sigui favorable per a totes les empreses com per als compradors'. Per aquest motiu, convocaran una assemblea el pròxim dimarts amb tots paradistes.

Sancions per incompliment d'horari

El regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, aquesta setmana també ha assegurat que es fiscalitzarà el compliment dels nous horaris del Mercat Central. En aquest sentit, ha assegurat que, si convé, s'aplicaran sancions a tot aquell paradista que no compleixi amb els nous horaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades